We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Brownies en downieS: Verstandelijk beperkte mensen in de horeca, een succesformule?

ShopDoc | Publicatie: 23 augustus 2015
Thijs Swinkels vertelt in deze aflevering van ShopDoc over zijn carrierepad en hoe hij op het idee kwam van Brownies & downieS.

Een uniek concept waarbij mensen met een verstandelijke beperking worden ingeschakeld als personeel in een horecazaak. Geen zaak, gebaseerd op subsidies, maar een ondernemende formule met een gezonde commerciële basis.

In 2010 opende het eerste filiaal in de thuishaven van Thijs, Veghel. Inmiddels zijn vestiging 21 en 22 geopend en is hij voornemens te groeien tot zo’n 70 vestigingen in Nederland en België eind 2020.

Hoe hij dat gaat doen vertelt hij in deze aflevering van ShopDoc, gemaakt in samenwerking met de Persgroep Nederland.

Thijs Swinkels

Thijs Swinkels Thijs Swinkels is oprichter / eigenaar van de Brownies &downieS formule.
Lees meer over Thijs Swinkels.